STANOVISKO účastníků 8. sněmu MO KČP, Václava Soukupa Ostrava

STANOVISKO

účastníků 8. sněmu Městské organizace

Klubu českého pohraničí, zapsané společnosti, Václava Soukupa Ostrava

Účastníci 8. městského sněmu dne 4. listopadu 2017 zhodnotili svou dosavadní činnost a stanovili si další úkoly pro příští období.

V diskusi vyjádřili hluboké znepokojení nad politikou českého státu, který bezprecedentním způsobem hazarduje s našimi národními zájmy. Tyto zájmy vycházejí ze staletých pokrokových tradic českého státu, placených krví statisíců nejlepších osobností, oběťmi krvavých válek a v bojích za svobodu, státní suverenitu a mír.

Vyzýváme všechny poctivé občany a pokrokové síly, organizace a spolky v naší republice, k jednotnému postupu:

Ø při ochraně státních hranic a územní celistvosti, státní svrchovanosti a národních zájmů České republiky;

Ø v úsilí proti falzifikaci historie, překrucování příčin a výsledku 2. světové války;

Ø při odhalování a neustále se stupňující protinárodní aktivitě Sudetoněmeckého landsmanšaftu v České republice, kterou uskutečňuje za otevřené aktivní podpory a součinnosti představitelů státu i vládní politické strany KDU-ČSL a některých dalších veřejných činitelů;

Ø proti válečnické politice NATO, Evropské unie, dosavadních vazalských vlád České republiky - pod taktovkou USA proti světovému míru a zvláště Rusku.

Mír je nedělitelný,

zájmy prostých občanů a národů jsou společné,

naše síla je v jednotě.